بیمار پروانه ای No Further a Mystery
بیمار پروانه ای No Further a Mystery
Blog Article
شستوشوی روزانه پوست: جهت تمیز کردن زخم، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محل زخم را با محلول آب نمک رقیق شستشو دهید و محلولهای دیگری مانند سرکه رقیق شده نیز میتوان استفاده نمود.
تند تند ناخن های خود را مرتب کنید. استفاده از دستکش در هنگام خواب برای کمک به جلوگیری از خراش و عفونت می تواند مفید باشد.
چسبندگی انگشتان و تغییر در مفاصل: انواع شدید بیماری پروانهای باعث چسبندگی انگشتان دست یا پا و انحراف و خمیدگی غیر طبیعی مفاصل میشوند و میتواند عملکرد انگشتان، زانوها و آرنج را تحت تاثیر قرار دهد.
تابآوری چیست و چگونه میتوان برای زندگی بهتر آن را تقویت کرد
با برخی از فرم های شدید این مشکل، باند پیچی روزانه به جلوگیری از پوسیدگی و همجوشی انگشتان دست و پا کمک می کند. باند پیچی های خاص و مواد خاصی برای این درمان مفید هستند.
بعضی وقتها صدمه به طوری جدی میباشد که حرکت کودک و استقلال او تحت تاثیر قرار میگیرد. از سایر نشانههای بیماری میتوان به موارد پایینی اشاره نمود:
دل درد در هر زمان از شبانه روز میتواند رخ دهد . اما اکثر پس از غروب یا صبح اول وقت این اتفاق می افتد که والدین هیچ انرژی ندارند. دل درد های کودکانه معمولا پس از هفته دوم آغاز میشوند، در دوماهگی به اوج خود می رسند و پس از سه ماهگی رو به کاهش می گذارند و در چهار ماهگی محو میشوند.
بیماری پروانهای ساده: شایعترین نوع بیماری است که در آن لایهی بیرونی پوست درگیر میشود و عمدتا روی کف دست و پا تاثیر میگذارد و معمولا تاولها بدون برجای گذاشتن جای زخم بهبود مییابند.
برای از بین بردن آنها قبل از اینکه بزرگ شوند، با پزشک خود صحبت more info کنید. همچنین پزشک محصولاتی را جهت مرطوب نگه داشتن پوست، پیشرفت درمان و پیشگیری از عفونت تجویز خواهد کرد.
بروز تغییری قابل توجه در عادتهای رودهای طی چند هفته
شایع ترین نوع بیماری پروانه ای، پروانه ای ساده است که اغلب از دوران بدو تولد یا طفولیت آغاز میشود.
بیشتر بخوانید: پوسیدگی دندان در کودکان؛ صفر تا ۱۰۰ از جلوگیری تا درمان
من دادم الحمدلله اثرکرد ازشربت خارجی هم میدادم ولی بهش نمیوفتاد
درمانهایی مانند داروهای ضد مالاریا، پماد برای تاول ترکیده و استروئیدها به درمان بثورات پروانه ای کمک میکند.